Waarom sponsoren?

Een muziekvereniging kan simpelweg niet bestaan van de inkomsten die zij ontvangt door haar optredens, subsidie(s) en contributies van de leden.

Wij zijn dan ook trots op het feit dat een groot deel van de bevolking van Beekbergen onze vereniging een warm hart toedraagt. Ieder jaar organiseren wij diverse concerten, we maken muziek bij meerdere lokale evenementen en we zijn heel nauw betrokken bij het muziekonderwijs op de basisscholen in Beekbergen en Lieren.

Helaas is de subsidie vanuit de gemeente Apeldoorn de laatste jaren steeds verder afgebouwd. Het belang en de noodzaak van sponsoren is daarom voor onze vereniging steeds groter geworden. Om die reden presenteren wij een sponsorplan waarmee we graag met potentiele sponsoren in contact komen.

Belangrijke kern van ons sponsorplan is dat bij sponsoring van onze muziekvereniging harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen ‘het mes aan twee kanten snijdt’. Wij vragen namelijk iets van u, maar u krijgt daar ook zeker iets voor terug.

Wij zijn ervan overtuigd dat u met een sponsorpakket bij het harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengt.

Als u de sponsoring van onze muziekvereniging wilt zien als een positieve maatschappelijke en culturele ondersteuning voor Beekbergen en omgeving, dan is het geen extra kostenpost in uw bedrijfsvoering. Wij denken dat sponsoring u extra inkomsten oplevert en het bovendien bijdraagt aan een positief imago van uw bedrijf.

Als muziekvereniging staan wij regelmatig klaar om verschillende evenementen muzikaal op te luisteren. Dat doen wij in diverse samenstellingen, met ons harmonieorkest, het Klein PJB orkest, het opleidingsorkest, het Pietenorkest, de PJB Houtgroep of de PJB Kopergroep.

Daarnaast organiseren wij als muziekvereniging door het jaar heen zelf meerdere optredens en concerten. Wij bieden onze sponsoren hiervoor vrijkaarten en de mogelijkheid om uw bedrijfslogo op onze flyers, website, posters en andere commerciële uitingen te plaatsen. Kortom: naast dat wij iets van u vragen, zijn wij ervan overtuigd dat we u ook iets moois te bieden hebben.