Donateurs

Donateur worden

Muziek, een kostbaar iets… En dat bedoelen we niet alleen in culturele zin, want ook in financieel opzicht is het in stand houden van een harmonieorkest en de muzikale scholing van onze leerlingen een kostbare zaak. Financiële steun vanuit de bevolking is dan ook noodzakelijk om een vereniging als de onze draaiende te houden. Een belangrijke bijdrage wordt geleverd door onze sponsors, maar niet minder belangrijk zijn de bijdragen van onze donateurs. U bent al donateur vanaf € 10.=  per jaar. U heeft dan voor één persoon eenmaal per jaar vrije toegang tot één van onze concerten.

Waarom zou u donateur willen worden van PJB?

Draagt u cultuur in Beekbergen een warm hart toe? Dan is een jaarlijkse donatie aan PJB wellicht een optie. Als een van de oudste verenigingen in Beekbergen streven wij naar continuïteit en groei. Donateurs zijn voor ons wat dat betreft onmisbaar. Ieder beetje helpt ons weer op weg om bijvoorbeeld ook voor nieuwe (jeugd)leden een goed instrument klaar te hebben liggen. Gaat u als toekomstig donateur er gerust vanuit dat PJB uw geld investeert in de toekomst. Wij willen nog jarenlang onze muziek laten horen en een plek bieden voor jonge muzikanten om samen te spelen. Wat doen wij met uw donatie? Twijfelt u nog? Met uw steun kunnen wij veel verschillende zaken bekostigen en het bestaan van onze mooie vereniging garanderen. Als donateur van PJB willen we u laten zien wat er met uw geld gebeurt. We kunnen met meerdere kleine donaties heel veel bewerkstelligen, zoals:

  • Het onderhouden en opknappen van instrumenten
  • Het aanschaffen van nieuwe instrumenten
  • Het aanschaffen of huren van bladmuziek
  • Het bekostigen van onze huisvesting

Natuurlijk doen we nog veel meer. Als u geïnteresseerd bent mag u altijd komen kijken bij een repetitie of contact met ons opnemen. Iedere donatie helpt ons op weg met het bereiken van onze doelen en de groei van onze vereniging. Daar mag u dan als donateur ook best wel trots op zijn!

Kom in actie

U kunt uw betrokkenheid bij PJB kenbaar maken door donateur te worden. Vanaf € 10,– per jaar bent u donateur van deze mooie vereniging, een hoger bedrag mag natuurlijk altijd. Uw bijdrage is hoe dan ook welkom! Bent u nog geen donateur en zou u PJB graag willen steunen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@harmonie-pjb.nl, of bel met 06-25066478. Uw donateurschap wordt door PJB-ers, jong en oud, enorm op prijs gesteld. Indien u liever een eenmalige (anonieme) donatie wilt, dan kan dat door uw gift over te maken op bankrekening NL05RABO0306056402, ten name van Prinses Juliana Beekbergen.