Klein PJB

‘Klein PJB’ is tot stand gekomen om als muziekvereniging op te kunnen treden bij activiteiten en evenementen waar het voltallige harmonieorkest minder op z'n plaats is. ‘Klein PJB’ is een ensemble in flexibele samenstelling, met gemiddeld twaalf tot vijftien muzikanten. Het repertoire bestaat uit goed in het gehoor liggende lichte muziek. Hierbij valt te denken aan populaire muziek als ‘De zomer voorbij’, ‘Ik hou van Holland’, ‘Echte vrienden’ en ‘Happy’. Kortom, met een leuk en aansprekend repertoire brengt ‘Klein PJB’ sfeer en gezelligheid.

In het verleden trad ‘Klein PJB’ al op bij het ‘Paaseieren zoeken’, bij activiteiten rondom Moederdag en bij diverse dorpsfeesten in Beekbergen. ‘Klein PJB’  is dan ook in staat een optreden te verzorgen bij meerdere soorten activiteiten in de omgeving van Apeldoorn. Of het nu gaat om een weekmarkt, braderie, dorpsfeest of een kermis, ‘Klein PJB’ draait er zijn hand niet voor om.

Voor nadere informatie, kosten en/of reserveringen, kunt u mailen naar Marjolein Woudenberg via het e-mailadres: secretaris@harmonie-pjb.nl. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.